Ken jezelf


Wil je een instapklare woning of steek je graag nog zelf de handen uit de mouwen? Bij dat laatste mag je je niet overschatten natuurlijk. Heb je er voldoende kennis, vaardigheden en tijd voor? Een vergissing op dat vlak kan je al snel meer geld kosten dan je had ingeschat. Vooraf een vakman om een offerte voor materiaal en werk vragen, geeft je in elk geval een idee. Zelfs al doe je het uiteindelijk zelf. - See more at: http://www.vinta.be/kooptips/Vinta/twee/Ken-jezelf#sthash.xJlm6Fkh.dpuf

#woonprofiel

meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.
contacteer ons
je kan ons volgen

bel 7/7 van 8u tot 22u

op 056.37.36.00

HQ: Zonnewende 3 - 8500 Kortrijk

email: hallo@vinta.be

algemene voorwaarden

biv500914 - BE0638.972.850

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
deel ons verhaal, waarvoor dank ;-)