Waar schijnt de zon?


De ligging van een woning ten opzichte van de zon kan belangrijk zijn. Zeker als er een tuin is, want die is het best op het zuiden gericht. Het is aangenamer om in de zon te zitten, te luieren of te spelen. De hoeveelheid zonlicht en warmte kan ook mee bepalen welke bloemen of struiken je het best in de tuin aanplant. Misschien overweeg je zelfs een moestuin? - See more at: http://www.vinta.be/kooptips/Vinta/twee/Waar-schijnt-de-zon#sthash.VRnyZx3M.dpuf

#kooptip

meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.
contacteer ons
je kan ons volgen

bel 7/7 van 8u tot 22u

op 056.37.36.00

HQ: Zonnewende 3 - 8500 Kortrijk

email: hallo@vinta.be

algemene voorwaarden

biv500914 - BE0638.972.850

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
deel ons verhaal, waarvoor dank ;-)