Kijk aandachtig

 

Laat je niet afschrikken door huizen die er wat vuil bij staan. Een grondige schoonmaakbeurt kan volstaan om er een juweeltje van te maken. Wees omgekeerd ook voorzichtig, want sommige eigenaars schilderen (delen van) hun woning om gebreken te verbergen. Een bevriende vakman meenemen (aannemer, architect, …) kan helpen om dergelijke situaties te doorprikken. - See more at: http://www.vinta.be/kooptips/Vinta/twee/Kijk-aandachtig#sthash.MempxnlF.dpuf

Please reload

meer kooptips
Please reload

zoeken op thema's
Please reload

contacteer ons
je kan ons volgen

bel 7/7 van 8u tot 22u

op 056.37.36.00

HQ: Zonnewende 3 - 8500 Kortrijk

email: hallo@vinta.be

algemene voorwaarden

biv500914 - BE0638.972.850

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
deel ons verhaal, waarvoor dank ;-)