Overleg voldoende


Voor je aan de zoektocht naar je thuis begint, spreek je het best ook even met vrienden en kennissen die recent een woning kochten. Ze kunnen je behoeden voor fouten of nuttige tips geven waar je zelf niet aan dacht. Overleg ook goed met je partner of andere gezinsleden hoe je met z’n allen wilt wonen. Het kan je onaangename verrassingen besparen. - See more at: http://www.vinta.be/kooptips/Vinta/twee/Overleg-voldoende#sthash.oZNwMgpA.dpuf

#kooptip

meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.
contacteer ons
je kan ons volgen

bel 7/7 van 8u tot 22u

op 056.37.36.00

HQ: Zonnewende 3 - 8500 Kortrijk

email: hallo@vinta.be

algemene voorwaarden

biv500914 - BE0638.972.850

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
deel ons verhaal, waarvoor dank ;-)