Verken de markt


Koop geen woning voor je enkele vergelijkbare exemplaren hebt vergeleken. Bekijk en bezoek voldoende woningen via de gekende webkanalen, privéeigenaars of makelaars, en woon eventueel een openbare verkoop bij. Ga ook eens kijken in een buurt waar je niet meteen aan zou denken. Durf een laag bod doen op een woning die je echt interesseert. Je weet nooit of de verkoper toehapt. Of je tegemoetkomt. - See more at: http://www.vinta.be/kooptips/Vinta/twee/verken-de-markt#sthash.ed9N8Bhy.dpuf

#kooptip

meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.
contacteer ons
je kan ons volgen

bel 7/7 van 8u tot 22u

op 056.37.36.00

HQ: Zonnewende 3 - 8500 Kortrijk

email: hallo@vinta.be

algemene voorwaarden

biv500914 - BE0638.972.850

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
deel ons verhaal, waarvoor dank ;-)