Je eerste plaatsbezoek


Je bent op zoek naar een woning en maakt een afspraak om een huis eens te bezichtigen. Dan zijn er natuurlijk een heleboel dingen en details waarnaar gekeken moet worden. Je wil tenslotte duidelijk weten waar je aan toe bent.

Maar een eerste bezoek is ook belangrijk om emotioneel aan te voelen of het huis echt wel je ding is!

Om na het bezoek nog een duidelijk beeld te hebben van wat je goed en niet goed vond aan de woning, kan je gebruik maken van onze checklist. Deze korte en overzichtelijke lijst zorgt er voor dat je tijdens het eerste bezoek geen zaken over het hoofd ziet die belangrijk zijn om een verdere selectie te maken.

Wanneer je de woning toegevoegd hebt op jouw vinta-profiel, kan je de checklist ook daar toevoegen. Klik alvast hier om de checklist te downloaden.

#checklist

meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.