Verborgen gebreken ...


Zien, voelen, horen en ruiken ...

Tijdens een second opinion gebruiken we onze zintuigen om zoveel mogelijk zaken waar te nemen. Met onze ervaring op zak geven we dus onze zintuigen de kost.

Zien: Of de woning leuk is ingericht, is voor ons niet belangrijk. We gebruiken onze ogen om de pro's en contra's van een woning vast te leggen. Bv. werden renovaties goed, matig of onvoldoende uitgevoerd?

Voelen: Tijdens een second opinion nemen we de tijd om alle ruimten goed te onderzoeken. Een klopje tegen een muur kan veel "zeggen".

Horen: Luisteren naar de antwoorden die gegeven worden door de verkoper op vragen die gesteld worden. Daarom is het natuurlijk belangrijk de juiste vragen te stellen!

Ruiken: Een ruimte kan ruiken naar vocht of kan net te lekker ruiken ;-)

Op deze manier brengen we de woning volledig in kaart en leggen we de meeste gebreken bloot.

Wat dan met de verborgen gebreken? Verborgen gebreken zijn gebreken die door de verkoper bewust verborgen worden gehouden door er niet over te communiceren of bewust visueel te verbergen (bv. een vochtige muur die verborgen wordt met een valse wand).

Vrijwaren wij met Vinta verborgen gebreken? Neen... maar met alles wat hierboven omschreven staat, staan we al een grote stap verder dan een niet-begeleide aankoop!

We love 2 B @ your service!


meer kooptips
zoeken op thema's
Er zijn nog geen tags.