Je woonprofiel in 6 stappen ...

Goed begonnen is half gewonnen. Stilstaan bij hoe je gezin is samengesteld, welk leefpatroon je hebt, welke soort woning je graag wil kopen en waar die bij voorkeur gelegen moet zijn; het zijn slechts enkele aspecten die jouw persoonlijke woonbehoeften bepalen.

Wie ben je?

We verhuizen met z’n allen vaker dan vroeger. Verhuis jij binnenkort naar je eerste eigen woning of was je al eerder eigenaar? Hoe is je gezin samengesteld?

Waar wil je wonen?

Het kan efficiënt zijn om dicht bij het werk te wonen. Of in de buurt van een goede school voor de kinderen. De nabijheid van natuur, cultuur of gezellige restaurants is voor sommigen nog belangrijker.

Waarom ben je op zoek?

Je thuis voelen in je woning helpt je om je doel in het leven te bereiken. Dat kan belangrijker zijn dan een dubbele garage, een dure keuken of een jacuzzi in de tuin. Hoe wil jij leven?

Wanneer wil je verhuizen?

Ben je op verkenning naar wat de markt te bieden heeft, maar wil je niet meteen kopen? Of moet je snel verhuizen omdat je huurcontract binnenkort verstrijkt? En hoe snel is snel?

Wat zoek je precies?

Welke woning wordt jouw thuis? Een open of gesloten bebouwing? Een bungalow of liever verdiepingen? Denk ook na over het aantal slaap- of badkamers dat je verkiest.

Wat is jouw budget?

Woningen vind je in uiteenlopende prijsklassen. Je budget kennen is belangrijk, maar de prijs van een pand kunnen beoordelen is nog belangrijker. Krijg je wel waar voor je geld?

Het aanmaken van je woonprofiel is geheel vrijblijvend,

maar geeft je wel richting bij het vinden van de juiste woning.

"Het woonprofiel gaf ons een veel scherper beeld van onze

ideale woning, wat onze zoektocht makkelijker maakte!"

 

Didier en Chantal, Deurne

Na de aanmaak van je woonprofiel krijg je een

preselectie van woningen vanuit                      

Zimmo woningen, huizen en appartementen te koop